• 100% természetes összetevők, 0% hormon

Bee Well méhpempő
Gyártási Engedély

Bee Well méhpempő gyártási engedélye

A BEE WELL méhpempő kapszulákat Szlovákiában gyártjuk. A gyártást megelőzte egy komoly engedélyezési folyamat, ahol a Szlovák Egészségügyi Minisztérium tüzetesen ellenőrizte mind a felhasznált méhpempő, mind az összes többi alkotóelem származását és minőségét.

A tesztek jelentős részét az Eurofin Bell/Novamann nemzetközi élelmezési laboratórium érsekújvári (Nové Zámky, Szlovákia) kirendeltsége végezte.

A laboratórium nemcsak azt elemezte, hogy mit tartalmaz a méhpempő, hanem azt is, hogy mit nem tartalmaz. Kritikus fontosságú – és tiltott is -, hogy a méhpempő (sőt a kapszuláink egyetlen összetevője sem) ne tartalmazzon nehézfémeket illetve antibiotikumot. A laboratóriumi analízis eredménye erre a linkre kattintva letölthető.

A BEE WELL méhpempő kapszula, mint étrend-kiegészítő magyarországi forgalmazását szakszerűen bejelentettük az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet Élelmiszer és Kozmetikai Tudományos Főosztályának Élelmezés- és Táplálkozástudományi Főigazgatóságán.

    Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a szívet.

    Send this to a friend