A BEE WELL méhpempő kapszulákat Szlovákiaban gyártjuk. A gyártási folyamatot megelőzte egy komoly engedélyezési folyamat, ahol a Szlovák Egészségügyi Minisztérium tüzetesen ellenőrizte mind a felhasznált méhpempő, mind az összes többi alkotóelem származását és minőségét.

A tesztek jelentős részét a Bell/Novamann nemzetközi élelmezési laboratórium érsekújvári (Nové Zámky, Szlovákia) kirendeltsége végezte.

A laboratórium nemcsak azt elemezte, hogy mit tartalmaz a méhpempő, hanem azt is hogy mit nem tartalmaz. Kritikus fontosságú, mindamelett, hogy tiltott is, hogy a méhpempő (sőt a kapszuláink egyetlen összetevője sem) tartalmazzon nehéz fémeket illetve antibiotikumot. A laboratóriumi analízis eredménye az alabbi pdf ikonra kattintva letölthető.

A BEE WELL méhpempő kapszula, mint étrend-kiegészítő magyarországi forgalmazását szakszerűen bejelentettük az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezes-Egészségügyi Intézet Élelmiszer és Kozmetikai Tudományos Főosztályának Élelmezés- és Táplálkozástudományi Főigazgatóságán.