Méhpempő az aranyévekben

Méhpempő az aranyévekben

Méhpempő az aranyévekben 1024 716 Bee-Well méhpempő kapszula

Méhpempővel és az öregedés kellemetlen következményei ellen

Tudjon meg többet arról, hogyan segíthet a kor jeleivel való küzdelemben méhpempő!

A fiatalság megőrzése az emberiség ősi vágya. És egyáltalán nemcsak a külső szépségről, a ráncmentes, feszes, sima bőrről van szó, hanem a szellem épségéről, a fiatalosság tudatáról is.

Arról a fiatalos lendületről, mozgékonyságról és frissességről, amelyről sokan azt hiszik, hogy örökké kitart. Pedig az elkerülhetetlen öregedés többféleképpen is csapást mér testünkre és lelkünkre. Például egyre kevésbé leszünk képesek a regenerálódásra. Egyre több pihenésre, alvásra van szükségünk ahhoz, hogy lendületben maradjunk, hogy újra meg újra vissza tudjunk térni a mókuskerékhez.

Nehezebben bírjuk a napi tempót, észrevétlenül degeneratív folyamatok indulnak el testünkben, gyengébbek, fáradékonyabbak leszünk. Az életkor növekedésének egyik sajnálatos következménye az is, hogy sokkal lassabban gyógyulunk meg. Akár egy egyszerű felső légúti megbetegedés is járhat hosszú hetekig tartó lábadozással. Ha kellően kifacsarjuk magunkat, mindehhez persze még öregség sem kell. Azok, akik a túlzásba vitt munkával, folytonos pörgéssel terhelik magukat, szinte bénultak tudnak lenni a fáradtságtól. És ha megbetegszenek, hetekig az ágyat nyomják, hosszú időbe telik, míg újra erőre kapnak.

Az idő menthetetlen múlását megállítani aligha lehet. De a korral járó következmények ellen azért sokat tehetünk – például értékes és természetes méhpempő rendszeres fogyasztásával.

Ezért erősíti a méhpempő az idősödő és a leterhelt szervezetet is

Mi is az a méhpempő? Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a természet legsokoldalúbb, és egyben legcélszerűbb anyaga. A méhpempőt a méhek állítják elő, főként azzal a céllal, hogy táplálják az anyakirálynőt, aki így folyamatosan el tudja látni feladatát. Vagyis hosszú ideig termékeny marad és petéket rak. Sőt, életük első három napjában maguk a kis méhlárvák szintén méhpempővel táplálkoznak. Ezeknek a komoly céloknak megfelelően a méhpempőt a természet úgy alakította ki, hogy összetétele mindenben megfeleljen a méhkirálynő életben tartásának és a lárvák táplálásának. Legalább 150 féle biológiailag aktív összetevője hozzájárul ahhoz, hogy életerővel töltse fel a méhkirálynőt és lárvákat.

Az erő a méhpempő értékes összetevőiben rejlik

Ma már jól tudjuk azt is, hogy mifélék ezek a természetes anyagok. Fehérjék, vitaminok (A, C-, D-, E-, H, valamint a bőr és a nyálkahártya épségéért felelős B-vitaminok valamennyi fajtája), ásványi anyagok, nyomelemek és enzimek. A B-vitaminok közül kiemelhetjük még a B5-vitamint, azaz a pantoténsavat is, melynek különlegessége, hogy a bőr és a haj szépsége mellett a sejtanyagcserére is pozitív hatást gyakorolhat. Ha megfelelő a szintje szervezetünkben, akkor idegrendszerünk kiegyensúlyozottabban működhet. Többek között ezzel van összefüggésben az is, hogy a méhpempő rendszeres fogyasztása olyan betegségben is ajánlott, mint az Alzheimer-és Parkinson-kór vagy a szklerózis multiplex.

A méhpempő nem forgatja vissza az idő kerekét, viszont sokkal értékesebb dologgal ajándékozhat meg: magával életerővel. Azzal a képességgel, hogy úgy élvezhetjük a hosszú évek tapasztalatát és minden bölcsességét, hogy közben kellő energiát érzünk magunkban a mindennapokhoz.

Több életerőt szeretne a méhpempő segítségével? Próbálja ki a Bee Vital-t!

A Bee Vital porkapszula roborál, hozzájárul a gyorsabb gyógyuláshoz, erősítheti a koncentrálóképességet, javíthatja a memóriát, segít mérsékelni a klimax tüneteit és fokozni a teljesítő- és állóképességet. A méhpempőn kívül tartalmaz még gyógygombát és az idegrendszer helyes működését elősegítő B12-vitamint is.

A Bee Vital a többi Bee Well porkapszulához hasonlóan szintén liofílizált méhpempőből készül fagyasztva szárítással, hő és vegyszerek nélkül. Így megőrzi a friss méhpempő teljes tápanyagtartalmát és egészségvédő tulajdonságait, miközben nem igényel folyamatos hűtést. Rendelje meg most!

Érdekel a véleményed

Send this to a friend