Méhpempővel a tündöklő és örök szépségért

Méhpempővel a tündöklő és örök szépségért

Méhpempővel a tündöklő és örök szépségért 1024 683 Bee-Well méhpempő kapszula

Tudjon meg többet arról, hogyan teheti még szebbé, fiatalosabbá, üdébbé a bőrét méhpempővel!

A méhpempőnek külön fejezete van a szépségápolás történetében. Minden valószínűség szerint már egészen korán, szinte valamennyi ókori kultúrában használták (az erősítés, a regenerálás mellett) kifejezetten kozmetikai célra is. A görögöktől kezdve az inkákon át az egyiptomiakig sokan felfedezték a benne rejlő egyedülálló szépség- és bőrápolási képességeket. Talán a legkülönlegesebb módon mégis az ókori Egyiptomban használták fel a méhpempőt, méghozzá egyenesen a holtak balzsamozása során, arannyal keverve. Míg az ősi kultúrák csak magukat a szépségre, a bőrre gyakorolt áldásos hatásokat ismerték, a 21. században már egyre inkább tisztában vagyunk páratlan összetételével is.

gazdag összetételű méhpempőben több, mint 150-féle, értékes biológiailag aktív anyag található. Többek között fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek, zsírsavak, cukrok, enzimek, illetve hormonok és hormonszerű anyagok. Az összetevők szervezetünk valamennyi sejtje és szervrendszere számára értékesek lehetnek, de sokat segíthetnek a bőr hidratálásában, táplálásában is. Mindez nem is csoda, ha belegondolunk, hogy a méhek kifejezetten azért állítják elő a méhpempőt, hogy táplálják vele az anyát, a méhkirálynőt, aki nem is fogyaszt mást rendkívül hosszú és tevékeny élete során, mint kizárólag ezt az egyedülálló anyagot.

Ami a szépségre gyakorolt hatást illeti, a méhpempő összetevői közül kiemelkednek a különféle aminosavak. Ezek főként a bőr tónusos megjelenését, fiatalosságát adó kollagénfokozott termelődéséhez szükségesek. Éveink számának emelkedésével ugyanis bőrünk komoly változáson megy át. Egyrészt, a benne lévő kollagén nevű fehérje termelődése egyre csökken, amelynek hatására a feszesség sajnos lassan elmúlik, a bőr petyhüdtebb lesz, ráncok alakulnak ki. A méhpempő azonban számos aminosavat tartalmaz, melyek azért lehetnek igen fontosak a szépségünk szempontjából, mert serkenthetik a kollagéntermelődést. Valamennyi bőrtípus feszessége csökken az életkor előrehaladtával, legyen szó száraz, zsíros vagy kevert bőrről. Szerencsére a méhpempő minden bőrtípus esetében feszesebbé, fiatalosabbá teheti az érettebb bőrt. A pattanásos, problémás bőrűek külön örülhetnek, mert a méhpempő a bőrsejtek táplálása mellett antibakteriális hatása révén a pattanások mérsékléséhez is hozzájárulhat.

Nagyon szembetűnő, szintén a korral járó változás, hogy a sejtek megújulásának képessége egyre csökken. A bőrsejtekkel sincs ez másképp, az öregedéssel együtt a regenerálódási képességükből is veszítenek. A fiatalabb korban még sima, finom tapintású bőr később érdesebbé, kevésbé selymes tapintásúvá válik. Ezt a folyamatot teljes egészében visszafordítani ugyan nem lehet, de lehet egy kis „noszogatást” adni a sejteknek a megújulásban. A méhpempő azért is értékes segítség a szépségápolásban, mert a sejtek megújulását is támogatja, rendszeres fogyasztása ezáltal üdébb, frissebb kinézetet adhat a bőrnek.

Jó tudni, hogy a méhpempő a haj és a fejbőr ápolásában és a zavaró korpa eltüntetésében is nagy segítség. Kiegyensúlyozza a hajbőr működését, elősegítheti, hogy haj erősebb, ragyogóbb legyen.

Szebb bőrt, erősebb hajat szeretne a méhpempő segítségével? Próbálja ki a Bee Beauty-t!

A Bee Beauty porkapszula értékes vitaminokkal és a bőr feszességéért, rugalmasságáért felelős, 2-es típusú kollagénnel járul hozzá a szépséghez, a fiatalosabb bőrhöz. Támogatja a sejtek megújulását, a ráncok kisimulását, az arc- és hajbőr harmonikus működését.

A Bee Beauty a többi Bee Well porkapszulához hasonlóan szintén liofílizált méhpempőből készül fagyasztva szárítással, hő és vegyszerek nélkül. Így megőrzi a friss méhpempő teljes tápanyagtartalmát és egészségvédő tulajdonságait, miközben nem igényel folyamatos hűtést. Rendelje meg most!

Érdekel a véleményed

Send this to a friend