Méhpempővel szülés után

Méhpempővel szülés után

Méhpempővel szülés után 1024 683 Bee-Well méhpempő kapszula

Ezért lehet jótékony hatású a méhpempő szülés után is

Tudjon meg többet róla, hogyan járul hozzá a szülés utáni felépüléshez és a boldog családi pillanatokhoz a méhpempő!

A szülés utáni időszak nemcsak örömök forrása, de számtalan nehézséget is hoz magával. A friss anyukának először is ki kell hevernie a szülés minden fáradalmát, fizikai megpróbáltatását. Mindeközben el kell látnia a babát is. Míg a babavárás (különösen felhőtlen terhesség esetén) szinte rózsaszín ködben telik, a szülés után komoly változásokkal szembesülhet az anyuka. Főleg, ami a saját gyengülő teherbírását és az alacsony energiaszintjét illeti.

BEE ENERGY kapszula liofilizált méhpempővel

 

Azoknak, akik nem készülnek fel legalább lélekben erre az úgynevezett gyermekágyas időszakra, kellemetlen meglepetésekben lehet részük. Új időszámítás kezdődik, jó időre megszűnik a nappal és az éjszaka, a kisbaba kezdetben 3-4 óránként ébred és ő diktálja a tempót.

Az anyukának meg kell küzdenie azzal, hogy elfogadja testének újabb hirtelen változását (hiszen eltűnt a pocak), és át kell állnia arra, hogy anyatejet adjon a gyermekének. És egyáltalán: hogy életben tartsa.

A feladat első látásra hatalmas kihívásnak tűnik, főleg első gyermekes szülőknek, de még a gyakorlottabbak is újra elképednek attól, milyen védtelen is egy csecsemő. Az eredmény pedig ugyanaz: stressz, amit azért éreznek, hogy elég jó szülők-e. Nehezíti az anyukák helyzetét, hogy mennyi elvárással szembesülnek, nem elég, hogy önmagukban nem bíznak, de még a rokonok kéretlen jótanácsait is hallgathatják.

Hogyan segíthet jobban megbirkózni ezekkel a változásokkal a mémpempő?

Úgy, hogy plusz energiát és erőt adhat az anyai feladatok ellátásához. Több, mint 150-féle bioaktív összetevőjével a méhpempő a legértékesebb anyagok egyike a természetben.

A méhek azért termelik, hogy ezzel táplálják az anyát, a méhkirálynőt, aki így nemcsak tovább él, de testsúlya többszörösének megfelelő petét képes lerakni naponta. A méhpempőben lévő értékes fehérjék, vitaminok, enzimek, cukrok és ásványi anyagok elképesztő képességekkel ruházzák fel a méhkirálynőt. Márpedig szuperképességekre az anyukáknak is szükségük van ebben a csodálatos, de embert próbáló időszakban.

A méhpempő ahhoz is hozzájárulhat, hogy a kismama gyorsabban regenerálódjon a szülés után. Nemcsak a lelki átállásról van szó, hanem az igénybe vett, sérült szervek, szövetek gyógyulásáról. A szülést követően a méhnek, a méhnyaknak, a gátnak egyaránt regenerálódnia kell, császármetszés esetén pedig még a hasi sebnek is gyógyulnia kell. A méhpempőben lévő értékes, természetes hatóanyagok a tapasztalatok alapján képesek lehetnek a gyógyulási folyamat támogatására.

Ugyancsak fontos, hogy a méhpempő segít megbirkózni a stresszel. A kimerítő éjszakázás, az aggodalom, a folyamatos készenlét megviseli a szervezetet, gyengíti az immunrendszert is. Nem véletlen, hogy mikor a felcseperedő gyermekek közösségbe kerülnek, az anyukák velük együtt kapják el az ilyenkor szokásos felső légúti megbetegedéseket. Ezt érdemes megelőzni, és már a szülés utáni időszakban is gondolni az immunrendszer támogatására.

Bee Energy porkapszula sokféleképpen támogatja az anyukákat abban, hogy felülkerekedjenek az átmeneti nehézségeken és csak a szülés utáni időszak szépségeit lássák. Amellett, hogy energizál, hozzájárul a gyorsabb felépüléshez, a jobb alváshoz és a B6-vitamin-tartalom révén az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez is. A méhpempőt a szoptatás anyukák is fogyaszthatják, sőt, még serkentheti is a tejtermelést.

A Bee Energy a többi Bee Well porkapszulához hasonlóan szintén liofílizált méhpempőből készül fagyasztva szárítással, hő és vegyszerek nélkül. Így megőrzi a friss méhpempő teljes tápanyagtartalmát és egészségvédő tulajdonságait, miközben nem igényel folyamatos hűtést. BEE ENERGY kapszula liofilizált méhpempővel

Érdekel a véleményed

Send this to a friend