Méhpempővel szülés után

  Méhpempővel szülés után

  Méhpempővel szülés után 1024 683 Bee-Well méhpempő kapszula

  Ezért lehet jótékony hatású a méhpempő szülés után is

  Tudjon meg többet róla, hogyan járul hozzá a szülés utáni felépüléshez és a boldog családi pillanatokhoz a méhpempő!

  A szülés utáni időszak nemcsak örömök forrása, de számtalan nehézséget is hoz magával. A friss anyukának először is ki kell hevernie a szülés minden fáradalmát, fizikai megpróbáltatását. Mindeközben el kell látnia a babát is. Míg a babavárás (különösen felhőtlen terhesség esetén) szinte rózsaszín ködben telik, a szülés után komoly változásokkal szembesülhet az anyuka. Főleg, ami a saját gyengülő teherbírását és az alacsony energiaszintjét illeti.

  Azoknak, akik nem készülnek fel legalább lélekben erre az úgynevezett gyermekágyas időszakra, kellemetlen meglepetésekben lehet részük. Új időszámítás kezdődik, jó időre megszűnik a nappal és az éjszaka, a kisbaba kezdetben 3-4 óránként ébred és ő diktálja a tempót. Az anyukának meg kell küzdenie azzal, hogy elfogadja testének újabb hirtelen változását (hiszen eltűnt a pocak), és át kell állnia arra, hogy anyatejet adjon a gyermekének. És egyáltalán: hogy életben tartsa. A feladat első látásra hatalmas kihívásnak tűnik, főleg első gyermekes szülőknek, de még a gyakorlottabbak is újra elképednek attól, milyen védtelen is egy csecsemő. Az eredmény pedig ugyanaz: stressz, amit azért éreznek, hogy elég jó szülők-e. Nehezíti az anyukák helyzetét, hogy mennyi elvárással szembesülnek, nem elég, hogy önmagukban nem bíznak, de még a rokonok kéretlen jótanácsait is hallgathatják.

  Hogyan segíthet jobban megbirkózni ezekkel a változásokkal a mémpempő?

  Úgy, hogy plusz energiát és erőt adhat az anyai feladatok ellátásához. Több, mint 150-féle bioaktív összetevőjével a méhpempő a legértékesebb anyagok egyike a természetben. A méhek azért termelik, hogy ezzel táplálják az anyát, a méhkirálynőt, aki így nemcsak tovább él, de testsúlya többszörösének megfelelő petét képes lerakni naponta. A méhpempőben lévő értékes fehérjék, vitaminok, enzimek, cukrok és ásványi anyagok elképesztő képességekkel ruházzák fel a méhkirálynőt. Márpedig szuperképességekre az anyukáknak is szükségük van ebben a csodálatos, de embert próbáló időszakban.

  A méhpempő ahhoz is hozzájárulhat, hogy a kismama gyorsabban regenerálódjon a szülés után. Nemcsak a lelki átállásról van szó, hanem az igénybe vett, sérült szervek, szövetek gyógyulásáról. A szülést követően a méhnek, a méhnyaknak, a gátnak egyaránt regenerálódnia kell, császármetszés esetén pedig még a hasi sebnek is gyógyulnia kell. A méhpempőben lévő értékes, természetes hatóanyagok a tapasztalatok alapján képesek lehetnek a gyógyulási folyamat támogatására.

  Ugyancsak fontos, hogy a méhpempő segít megbirkózni a stresszel. A kimerítő éjszakázás, az aggodalom, a folyamatos készenlét megviseli a szervezetet, gyengíti az immunrendszert is. Nem véletlen, hogy mikor a felcseperedő gyermekek közösségbe kerülnek, az anyukák velük együtt kapják el az ilyenkor szokásos felső légúti megbetegedéseket. Ezt érdemes megelőzni, és már a szülés utáni időszakban is gondolni az immunrendszer támogatására.

  Segítségül hívná a méhpempőt a szülés után időszakban? Próbálja ki a Bee Energy-t!

  Bee Energy porkapszula sokféleképpen támogatja az anyukákat abban, hogy felülkerekedjenek az átmeneti nehézségeken és csak a szülés utáni időszak szépségeit lássák. Amellett, hogy energizál, hozzájárul a gyorsabb felépüléshez, a jobb alváshoz és a B6-vitamin-tartalom révén az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez is. A méhpempőt a szoptatás anyukák is fogyaszthatják, sőt, még serkentheti is a tejtermelést.

  A Bee Energy a többi Bee Well porkapszulához hasonlóan szintén liofílizált méhpempőből készül fagyasztva szárítással, hő és vegyszerek nélkül. Így megőrzi a friss méhpempő teljes tápanyagtartalmát és egészségvédő tulajdonságait, miközben nem igényel folyamatos hűtést. Rendelje meg most!

  Érdekel a véleményed

   Send this to a friend