Méhpempővel a termékenység fokozáséért

  Méhpempővel a termékenység fokozáséért

  Méhpempővel a termékenység fokozáséért 1024 683 Bee-Well méhpempő kapszula

  Ismerje meg, hogyan tud segíteni a méhpempő a termékenység fokozásában?

  Korunk egyik szomorú jelensége a világszerte népbetegségnek tartott meddőség. A becslések szerint a szülőképes korú hölgyek körülbelül 10%-ának okoz komoly gondot a teherbeesés. Az esélyek akár már a harmadik x-től rohamosan csökkennek. Minél idősebb valaki, annál nagyobb az esélye arra, hogy tovább kell majd próbálkoznia – már, ha egyáltalán sikerrel jár.

  Az okok között fő helyen szerepelnek a hormonális problémák, a hormonális kiegyensúlyozatlanság. Szintén népbetegséggé vált a PCOS, a policisztás ovárium szindróma is, amely az inzulinhatás zavarára visszavezethető, komplex, endokrin betegség. A párok zaklatott életmódja is kedvezőtlenül befolyásolja a termékenységet. A külső elvárásokból, az önmagukkal való elégedetlenségből fakadó stressz önmagában is akadályozhatja a teherbeesést. Egy idő után ördögi kör alakul ki, már maga a stressz lesz az, ami gátként működik. Aki szeretne lassítani és megadni szervezetének minden esélyt a kiegyensúlyozott működésre, gyakran fordul a természet megoldásai felé. A méhek pedig már ősidők óta tudnak valamit a termékenységről…[/vc_column_text]

  A méhpempő termékenységfokozó hatása

  A méhpempő tényleg maga a termékenység, hiszen a méhek azért állítják elő, hogy táplálják az ép petéket lerakó méhkirálynőt. A méhészek által anyának is nevezett királynő nemcsak hihetetlen képességeit tekintve tér el a dolgozóktól, de mérete is nagyobb náluk. Sőt, még a várható élettartama is lényegesen túlszárnyalja a többiekét. Érdekesség, hogy a naponta lerakott petéinek mennyisége a saját súlyát is meghaladhatja. Élete során kizárólag méhpempővel táplálkozik, míg a kis lárváknak csak életük első három napján tud a méhpempőből. Jól látszik tehát, hogy a méhek életében ennek az anyagnak rendkívüli a jelentősége.

  Erről a páratlan hatásról a méhpempő értékes összetevői tehetnek. 150-féle biológiailag aktív anyag, fehérjék, vitaminok (köztük valamennyi B-vitamin) valamint ásványi anyagok, nyomelemek, zsírok és cukrok egyesülnek a méhpempőben. Annyira tökéletes eledel a méhek számára, hogy szupertápláléknak is nevezik.

  Nem csoda, hogy a természet egyik legsokoldalúbb anyaga a női (sőt, a férfi-) szervezetben is jótékony hatással lehet a termékenységre, a szexuális aktivitásra. Összetett hatásmechanizmusa révén segíthet abban, hogy kiegyensúlyozottabbá, kiszámíthatóbbá váljon a hormonműködés, megfelelő vastagságú nyálkahártya jöjjön létre a megtermékenyült petesejt beágyazódásához. A pozitív változások kedvezően befolyásolják a hangulatot, a stressz szintjét is, és megszabadíthatnak attól a feszültségtől, amely sajnos a meddőséggel szinte elkerülhetetlenül együtt jár.

  A méhpempő ezzel együtt nem csodaszer, amely egy csapásra gyermekáldáshoz vezet. Azonban meglehet a maga helye és értékes szerepe a gyermekáldás elősegítésében. Ahhoz, hogy egy terhesség létrejöjjön, több szervnek kell kiszámíthatóan, óramű pontossággal működnie. A méhpempő természetes segítőtársként járulhat hozzá, hogy a szervek, a sejtek, a hormonok összjátéka épp megfelelő legyen.

  Fokozná a termékenységét méhpempő segítségével? Próbálja ki a Bee Fertile-t! Bee Fertile porkapszulát a termékenység fokozására, a peteérés és a teherbeesés elősegítésére és a megtermékenyített petesejt beágyazódásának megkönnyítésére ajánljuk. Mivel Myo-inozitolt és D-chiro-inozitolt is tartalmaz, ezért különösen ajánlott a meddőség egyik fő okának tartott PCOS (policisztás ovárium szindróma) esetén. Ezek a hatóanyagok kifejezetten a sejtek megváltozott szénhidrát-anyagcseréjének helyrehozásában segíthetnek. Több más vitamin mellett még B9-vitamint, azaz folsavat is tartalmaz, amelynek megfelelő szintje közismerten fontos szerepet játszik a terhesség sikerében, a magzat fejlődésében.

  A Bee Fertile a többi Bee Well porkapszulához hasonlóan szintén liofílizált méhpempőből készül fagyasztva szárítással, hő és vegyszerek nélkül. Így megőrzi a friss méhpempő teljes tápanyagtartalmát és egészségvédő tulajdonságait, miközben nem igényel folyamatos hűtést. Rendelje meg most!] Férfiak számára, mind spermiumszám illetve minőség fokozására, illetve a szexuális étvágy fokozására a Bee Energy magas hatóanyag tartalmú liofilizált méhpempő porkapszulát ajánljuk. Rendelje meg most!

  Érdekel a véleményed

   Send this to a friend