Méhpempővel az immunrendszerért

Méhpempővel az immunrendszerért

Méhpempővel az immunrendszerért 1024 683 Bee-Well méhpempő kapszula

A méhpempő, az immunrendszer nagyszerű segítője

Ismerje meg, hogyan járul hozzá a védekezőrendszer kiegyensúlyozott, harmonikus működéséhez a méhpempő!

Manapság egyre kevésbé tudunk odafigyelni arra, hogy úgy táplálkozzunk, ahogyan azt szervezetünk valójában megérdemli. Elfoglaltak vagyunk, rohanunk, nem érünk rá sem átgondoltan vásárolni, sem magunk főzni. A mindennapokban sajnos sokkal könnyebb és gyorsabb feldolgozott, mesterséges anyagokkal, állományfokozókkal, konzerválószerekkel és más hasonló vegyületekkel feldúsított ételt választani, mint friss, természetes élelmiszerekből készült fogásokat az asztalra tenni. Ezt elkerülni szinte lehetetlen, hiszen aligha tudjuk megoldani, hogy hosszú órákat töltsünk a friss, kifogástalan alapanyagok felkutatásával. Sok esetben még azok az étrendkiegészítők, vitaminok is mesterséges összetevők felhasználásával készülnek, melyeket épp azért veszünk le a polcról és fogyasztunk, hogy megnyugtassuk magunkat, azért hozzájut szervezetünk természetes dolgokhoz is…

A felfokozott tempó és az átgondolatlan táplálkozás azonban nem marad nyom nélkül. A szervezetünk egy darabig még balanszíroz, aztán a kényes egyensúly szép lassan felborul. Ha mindehhez még a napi stressz is hozzájárul, akkor sajnos rendkívül nagy az esélye, hogy a felhalmozódott méreganyagok előbb-utóbb betegségek kialakulásához vezetnek. Természetes, hogy ilyenkor az ember azon töpreng, mégis hogyan szerezhetné vissza azt, amit a hétköznapok során elveszett. Hogyan lélegezhetne fel a szervezete?

A méhpempő kiemelkedő szerepet játszhat a méregtelenítés folyamatában

A szervezetünk tehát egy bizonyos határig képes arra, hogy saját maga is ellensúlyozza a méreganyagok romboló hatását. A méregtelenítés szerve a májunk, mely magától is „tudja a dolgát”. Hatékonyabb munkáját azonban mi magunk is segíthetjük. Egyrészt azzal, ha ügyelünk arra, hogy kiegyensúlyozottan táplálkozzunk. Másrészt pedig azzal, hogy sejtjeinket értékes tápanyagokhoz, vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz, nyomelemekhez, zsírokhoz, cukrokhoz és egyéb értékes anyagokhoz juttatjuk. Hogyan lehet ezt talán a legkönnyebben megtenni? A méhpempő épp ebben segíthet. Olyan gazdag az összetétele, hogy ezáltal képes lehet arra, hogy erősítse szervezetünket, táplálja sejtjeiket és megkönnyítse a máj munkáját.

A méhpempő gazdag összetétele és hatása szervezetre

A természetes méhpempőben számos értékes anyag egyesül. Fehérjék, vitaminok (köztük szinte valamennyi B-vitamin) valamint ásványi anyagok, nyomelemek, zsírok és cukrok. Sejtjeink harmonikus működéssel és a megújulás képességével hálálják meg, hogy méhpempőt viszünk be. A méhpempő teljes mértékben természetes anyag, nem elvesz tőlünk és védekezőrendszerünktől, hanem ad. Ráadásul mellékhatása nem ismert, az emberiség már ősidők óta ismeri és szereti.

A könnyebbé, harmonikusabbá vált méregtelenítés az egész közérzetre pozitív hatással lehet. Ennek oka, hogy a méhpempő hatásmechanizmusa igen összetett, épp úgy, ahogyan az immunrendszerünké is. A tapasztalatok szerint a méhpempő a méregtelenítés mellett a vírusok, baktériumok elleni küzdelemben is remek segítőtárs. Fogyasztásával csökkenhet a fertőző betegségek kialakulásának az esélye, különösen az őszi-téli időszakban.

Jó tudni, hogy a beinduló méregtelenítésre adott testi-lelki reakciók kezdetben akár meglepőek is lehetnek. A távozó méreganyagok hatására előfordulhatnak bélrendszeri panaszok (hasmenés), de akár fejfájás és rossz közérzet is. Emiatt azonban nem érdemes abbahagyni az áldásos méhpempő fogyasztását, ezek az átmeneti kellemetlenségek jellemzően hamar megszűnnek.

Méhpempővel támogatná a védekezőrendszeredet? Próbálja ki a Bee Immune-t!

A Bee Immune porkapszula rendszeres fogyasztása hozzájárul az erősebb védekezőrendszerhez, a felső légúti, meghűléses betegségek megelőzéséhez, valamint a hatékonyabb méregtelenítéshez. A méhpempőn kívül acerolát (természetes C-vitamint) és más értékes vitaminokat is tartalmaz.

A Bee Immune a többi Bee Well porkapszulához hasonlóan szintén liofílizált méhpempőből készül fagyasztva szárítással, hő és vegyszerek nélkül. Így megőrzi a friss méhpempő teljes tápanyagtartalmát, miközben nem igényel folyamatos hűtést. Rendelje meg most!

Érdekel a véleményed

Send this to a friend