Rólunk
Ismerd meg a Bee Well történetét

Hogyan jött létre a Bee Well Fertile?

Üdvözöllek, Broczky Kati vagyok a Bee Well tulajdonosa. Ez egy fiatal magyar vállalkozás, amely Észak-Komáromból (Szlovákia) indult. Eredetileg friss méhpempőt kezdtem forgalmazni, majd havonta 6-8 visszajelzés érkezett arról, hogy:

 • a menstruáció rendszeresebb,
 • a peteérés mérhető,
 • otthoni gyors-teszttel kimutatható,
 • a nyálkahártya megvastagodott,
 • vagy az ügyfél teherbe esett.

De emellett szintén rengeteg visszajelzést kaptam arról, hogy a méhpempőnek rossz az íze, a férfiak 90 százaléka élből az első kóstolás után elutasítja a szedését. A nők kb. felénél egyenesen hányingert okoz az íze, ami ha elég kitartóak egy idő után enyhül, de sokan nem elég kitartóak.

Éppen ezért megpróbáltam liofilizálni a méhpempőt, ami egy szigorúan természetes folyamat, amely során hirtelen lehűtjük laboratóriumi környezetben -55 C fokra, és ekkor külön lehet választani a vizet a méhpempőtől, és marad egy sárgás por, ami már nem igényel hűtést, viszont tartalmazza az összes hatóanyagot, amit a friss pempő.

Sokak vitatják a mai napig (főleg a friss méhpempő forgalmazók), hogy biztos megmarad-e a porban a friss pempő összes hatóanyaga, én viszont ezt leteszteltem, hogy biztosra menjek. Nemzetközi laboratóriumi tesztek igazolják, hogy igen, a liofilizáció során megmarad a friss méhpempő összes hatóanyaga! De nemcsak a hatóanyaga, hanem az ügyfeleim visszajelzései alapján a csodálatos gyógyhatása is, javaslom, olvasd el őket a BEE FERTILE termék adatlapján!

Mivel a meddőség és a terméketlenség egyre több gyermeket tervező pár problémája, ezért körbenéztem, hogy a méhpempőn kívül milyen egyéb, csakis természetes anyagok léteznek, amelyek tovább tudnák még fokozni a méhpempő termékenységet támogató képességét, és felfedeztem a myo-inositol és d-chiro-inositol különleges arányát, ami lényegesen nagyobb arányban gyógyítja a PCOS-t, mint az eddigi csak myo-inositol vagy d-chiro-inositol készítmények, így született meg a BEE FERTILE kapszula. 

A legújabb orvosi tanulmányok szerint a D3-vitamin is elengedhetetlen a peteéréshez, ezért D3-vitamin is került a BEE FERTILE kapszulába, viszont a D3-vitamin szervezetben való felszívódásához elengedhetetlen a K2-vitamin, ezért K2-vitamin is. A kellő mennyiségű folsav pedig a genetikai betegségek kialakulásának lehetőségét csökkenti.

Így alakult ki a BEE FERTILE kapszula, amely a teherbeeséshez szükséges összes részfeladatot lefedi, mivel:

 • a hormonháztartás beállításához,
 • a rendszeres menzeszhez,
 • a megvastagodott nyálkahártyához, amibe majd bele tud ragadni a megtermékenyített petesejt ott a méhpempő,
 • a peteéréshez pedig ott van a D3, K2,
 • a PCOS-re pedig az inositolok kombinációja,
 • a folsav pedig véd a magzati betegségek kialakulásától.

2018. szeptemberében dobtam piacra a BEE FERTILE-t, amely magasan felülmúlta az elvárásaimat, egyértelműen erősebb természetes termékenység fokozó, mint maga a friss méhpempő. 2 hónap után már rengeteg visszajelzés érkezett arról, hogy a felére csökkentette a PCOS szindrómában szenvedők cisztáinak méretét és sűrűségét, és észlelhető lett a peteérés. Átlagosan 3-6 hónap szedése után rengeteg ügyfél jelzett vissza, hogy teherbe estek, még olyanok is, akiknek a PCOS vagy gyenge nyálkahártya miatt az orvos azt mondta, hogy nekik csak a lombik program segíthet.

Teherbeesés után az első 3 hónapban is javasolt a BEE FERTILE szedése, a méhpempő ugyanis gátolja a spontán vetélést, a vitaminok pedig erősítik a magzat és az anya immunrendszerét is, a folsav pedig csökkenti a genetikai betegségek kialakulását.

A sok természetes teherbeesést segítő alapanyag kiválogatásában segített nekem Dr. Vozár György szülés/nőgyógyász, odafigyelve a mennyiségekre és arra, hogy minden alapanyag passzoljon a másikhoz.

Dr. Valasik Szonja  szülés/nőgyógyász pedig októbertől teszteli a terméket a saját páciensei körében, akitől folyamatos visszaigazolást kapok arról, hogy a PCOS-ben szenvedő pácienseknél észlelhető pozitív változás a leghamarabb, és szintén megerősítette, hogy a Bee Fertile folyamatos 3-6 hónapos szedése után a más szervi elváltozásban szenvedő nőkön kívül nagyon nagy arányban teherbe estek a páciensei.

Küldetésem

hogy a csodálatos méhpempő jótékony hatásaival tegyük nyugodtabbá, harmonikusabbá az életedet.

Jól tudom, hogy amikor:

 • a betegségek megelőzéséről,
 • a gyógyulás felgyorsításáról,
 • immunerősítésről,
 • a memória javításáról,
 • a hormonális működés kiegyensúlyozásáról
 • vagy éppen a bőr- és hajápolásról van szó,

legszívesebben a természetes megoldásokat választod. Hogy ha csak lehet, a mesterséges kemikáliák helyett a természet értékeire, kincseire szavazol. Megértjem azt is, hogy fontos neked a megelőzés, hogy lehetőleg azelőtt szeretnél tenni az egészségedért, szellemed épségének, fiatalságod megőrzéséért, mielőtt egy-egy probléma állandósul.

Legyen szinte bármi a célod, az immunerősítéstől kezdve a peteérés elősegítéséig, a sokoldalú Bee Well méhpempő porkapszulák hatékonyan támogatnak ebben.

A friss méhpempő folyamatos hűtés nélkül 24-48 órán belül elveszti biológiai aktivitását. (Hűtés mellett akár 1 évig is tárolható.) Ezzel szemben egy különleges tartósítási eljárás, a liofilizálás, vagy más néven fagyasztva szárítás segítségével a por alakú méhpempő megtartja a friss méhpempő egyedülálló egészségvédő tulajdonságait.

Energia
Immunerősítő és méregtelenítés
Teherbeesés és peteérés segítése
Szebb bőr és erősebb haj
Immun- és idegrendszer működésének segítése
Bee Well Fertile

  Send this to a friend