• 100% természetes összetevők, 0% hormon

Ismerd meg a Bee Well történetét
otlet-beewell-rolunk

A BEE WELL ALAPÍTÁSA

Észak-Komáromból indítottam útjára, fiatal magyar vállalkozásomat, hogy a csodálatos méhpempő jótékony hatásaival segítsek a nőknek, akik PCOS-sel küzdenek vagy teherbe akarnak esni.

velemeny-beewell-rolunk

RENGETEG VISSZAJELZÉS ÉRKEZETT

Eredetileg friss méhpempőt kezdtem forgalmazni, majd havonta 6-8 visszajelzés érkezett arról, hogy:

 • a menstruáció rendszeresebb,
 • a peteérés mérhető,
 • otthoni gyors-teszttel kimutatható,
 • a nyálkahártya megvastagodott,
 • vagy az ügyfél teherbe esett.

Szintén rengeteg visszajelzést kaptam arról, hogy a méhpempőnek rossz az íze, a férfiak 90 százaléka élből az első kóstolás után elutasítja a szedését. A nők kb. felénél egyenesen hányingert okoz az íze, ami ha elég kitartóak egy idő után enyhül, de sokan nem elég kitartóak.

labor-beewell-rolunk

VÁLTOZÁSRA VAN SZÜKSÉG

Összegyűjtöttem a visszajelzéseket és azok alapján megpróbáltam javítani a friss méhpempőn. Éppen ezért liofilizáltam a , ami egy szigorúan természetes folyamat, amely során hirtelen lehűtjük laboratóriumi környezetben -55 C fokra, és ekkor külön lehet választani a vizet a méhpempőtől, és marad egy sárgás por, ami már nem igényel hűtést, viszont tartalmazza az összes hatóanyagot, amit a friss pempő.

Sokak vitatták (főleg a friss méhpempő forgalmazók), hogy biztos megmarad-e a porban a friss pempő összes hatóanyaga, én viszont ezt leteszteltem, hogy biztosra menjek. Nemzetközi laboratóriumi tesztek igazolják, hogy igen, a liofilizáció során megmarad a friss méhpempő összes hatóanyaga!

A sok természetes teherbeesést segítő alapanyag kiválogatásában segített nekem Dr. Vozár György szülés/nőgyógyász, odafigyelve a mennyiségekre és arra, hogy minden alapanyag passzoljon a másikhoz.

Dr. Valasik Szonja szülés/nőgyógyász pedig 2018. októbertől teszteli a terméket a saját páciensei körében, akitől folyamatosan kapok visszaigazolást arról, hogy leghamarabba a PCOS-ben szenvedő pácienseknél észlelhető pozitív változás, és szintén megerősítette, hogy a Bee Fertile folyamatos 3-6 hónapos szedése után a más szervi elváltozásban szenvedő nőkön kívül nagyon nagy arányban estek teherbe a páciensei.

Broczky Kati, Bee Well termékfejlesztője

Hagyományos méhpempő (1 gramm)

Méhpempő összes hatóanyagokkal

Nem tartalmaz Myo-inositol és d-chiro-inositolt

Nem tartalmaz folsavat

Nem tartalmaz D3-vitamint, se K2-vitamint

Kellemetlen íze van (a nők 50%-a, a férfiak 90%-a első alkalom után nem eszi többé)

Folyamatos hűtést igényel

Bee Fertile méhpempő kapszula (1 gramm)

Méhpempő összes hatóanyagokkal

Myo-inositol és d-chiro-inositol tökéletes arányban található a kapszulában

Folsav (B9-vitamin), ami a különösen fontos a várandós édesanyáknál

D3-vitamin (elengedhetetlen a peteéréshez) és K2-vitamin (D3-vitamin szervezetben való felszívódásához elengedhetetlen)

Kapszula formában fogyasztható (nincs kellemetlen íze)

Nem igényel hűtést, mindig magadnál tarthatod

Nemzetközi laboratóriumi tesztek igazolják, hogy igen, a liofilizáció során megmarad a friss méhpempő összes hatóanyaga!

kapszula-beewell-rolunk

A VÁLTOZÁS ELJÖTT, ÍME A BEE FERTILE

Így alakult ki a BEE FERTILE kapszula, amely a teherbeeséshez szükséges összes részfeladatot lefedi, mivel:

 • a hormonháztartás beállításához,
 • a rendszeres menzeszhez,
 • a megvastagodott nyálkahártyához, amibe majd bele tud ragadni a megtermékenyített petesejt ott a méhpempő,
 • a peteéréshez pedig ott van a D3, K2,
 • a PCOS-re pedig az inositolok kombinációja,
 • a folsav pedig véd a magzati betegségek kialakulásától.

2018. szeptemberében dobtam piacra a BEE FERTILE-t, amely magasan felülmúlta az elvárásaimat, egyértelműen erősebb természetes termékenység fokozó, mint maga a friss méhpempő.
2 hónap után már rengeteg visszajelzés érkezett arról, hogy a felére csökkentette a PCOS szindrómában szenvedők cisztáinak méretét és sűrűségét, és észlelhető lett a peteérés. Átlagosan 3-6 hónap szedése után rengeteg ügyfél jelzett vissza, hogy teherbe estek, még olyanok is, akiknek a PCOS vagy gyenge nyálkahártya miatt az orvos azt mondta, hogy nekik csak a lombik program segíthet.

Hatóanyagok a teherbeesés elősegítésért

Mit tartalmaz a Bee Fertile?

A méhpempő egy a természetben előforduló szupertáplálék, a méhek által természetes úton előállított tápanyag, amelyet a méhek anyatejének is szoktak nevezni.

A méhpempő bizonyítottan hozzájárul az emberi szervezet hormonháztartásának egyensúlyához, így a rendszeres női menstruációs ciklushoz is, ami a teherbeeséshez elengedhetetlen. A tapasztalat azt mutatja, hogy a méhpempő hozzájárul a méhnyálkahártya megvastagodásához, ezzel segítve a megtermékenyített petesejt beágyazódását.

Az orvosok jelenleg Inofolic néven ismert szert adnak a PCOS-es pácienseknek, ami csak myo-inositolt tartalmaz.

A BEE FERTILE egyik fő összetevője a méhpempőn kívül a Myo-inositol és D-Chiro-inositol keveréke, amelyek természetes alapú B-vitamin származékok, és amelyek jótékony hatással lehetnek az inzulin felvételre és erősíthetik a petefészkek műdödését és az ovulációt.

A Gynecologycal Endocrinolocy 2014-es tanulmánya rámutatott, hogy míg a Myo-inositol a petefészkek metabolizmus-profilját és működését javította a D-Chiro-Inositol az androgén (férfi hormonokot) szintjét csökkentette, tehát mindkét inositol kulcsfontosságú a PCOS kezelésében.

2018-ban egy spanyol gyógyszeralapanyagokat forgalmazó cég szabadalmaztatott egy a myo-inositoltól sokkal hatékonyabb a myo-inositol és d-chiro-inositol megfelelő arányát tartalmazó mixet.

A BEE FERTILE egyik fő összetevője a méhpempőn kívül a Myo-inositol és D-Chiro-inositol keveréke, amelyek természetes alapú B-vitamin származékok, és amelyek jótékony hatással lehetnek az inzulin felvételre és erősíthetik a petefészkek műdödését és az ovulációt.

Folsav a szervezet számára nélkülözhetetlen B-vitamin. A folsav különösen szükséges a terhesség előtt és alatt, mivel csökkenti a veleszületett idegrendszeri betegségek, és a nyitott gerinc kockázatát.

Tudományosan bizonyított, hogy a terhesség alatti elégtelen folsav-bevitel esetén fokozott a vetélés, a placentális leválás és a fejlődési rendellenességek kockázata. A folsavhiány szintén hozzájárulhat a meddőséghez.

A K2-vitamin legfontosabb szerepe a szervezetben aktivizálni olyan fehérjéket, amelyek azért felelősek, hogy a kalcium oda épüljön be, ahová szükséges (elsősorban a csontokba és fogakba), és ne oda, ahol árt (vesék, erek, izületek). Több tanulmány is igazolja, a K2-vitamin fogyasztással arányosan csökken a koszorúér-elmeszedés és a csontritkulás előfordulása, míg a kalcium fogyasztással egyenes arányban nő ezek száma, de csak a K2-vitamin hiánya esetén.

A D-vitaminnak (kolekalciferol) kétféle típusa van, D2 és a D3, amely valójában hormonszerű előanyag. Biológiai szempontból a D3-vitamin az aktívabb, ezért az emberi szervezet számára fontosabb.

Szakértők szerint a terhes nők gyakrabban szenvednek a D3-vitamin hiányában, mint mások. A terhesség alatt elegendő D3- vitamin bevitel létkérdés a magzat számára is, mivel serkenti a kalcium és a foszfor felszívódását a bélben, és szabályozza a magzat csont szilárdságát.

Az arányok pontossága a kulcs

Mivel a meddőség és a terméketlenség egyre több gyermeket tervező pár problémája, ezért körbenéztem, hogy a méhpempőn kívül milyen egyéb, csakis természetes anyagok léteznek, amelyek tovább tudnák még fokozni a méhpempő termékenységet támogató képességét, és felfedeztem a myo-inositol és d-chiro-inositol különleges arányát, ami lényegesen nagyobb arányban gyógyítja a PCOS-t, mint az eddigi csak myo-inositol vagy d-chiro-inositol készítmények, így született meg a BEE FERTILE kapszula.

A legújabb orvosi tanulmányok szerint a D3-vitamin is elengedhetetlen a peteéréshez, ezért D3-vitamin is került a BEE FERTILE kapszulába, viszont a D3-vitamin szervezetben való felszívódásához elengedhetetlen a K2-vitamin, ezért K2-vitamin is. A kellő mennyiségű folsav pedig a genetikai betegségek kialakulásának lehetőségét csökkenti.

Így alakult ki a BEE FERTILE kapszula, amely a teherbeeséshez szükséges összes részfeladatot lefedi, mivel:

 • a hormonháztartás beállításához,
 • a rendszeres menzeszhez,
 • a megvastagodott nyálkahártyához, amibe majd bele tud ragadni a megtermékenyített petesejt ott a méhpempő,
 • a peteéréshez pedig ott van a D3, K2,
 • a PCOS-re pedig az inositolok kombinációja,
 • a folsav pedig véd a magzati betegségek kialakulásától.

2018. szeptemberében dobtam piacra a BEE FERTILE-t, amely magasan felülmúlta az elvárásaimat, egyértelműen erősebb természetes termékenység fokozó, mint maga a friss méhpempő. 2 hónap után már rengeteg visszajelzés érkezett arról, hogy a felére csökkentette a PCOS szindrómában szenvedők cisztáinak méretét és sűrűségét, és észlelhető lett a peteérés. Átlagosan 3-6 hónap szedése után rengeteg ügyfél jelzett vissza, hogy teherbe estek, még olyanok is, akiknek a PCOS vagy gyenge nyálkahártya miatt az orvos azt mondta, hogy nekik csak a lombik program segíthet.

Teherbeesés után az első 3 hónapban is javasolt a BEE FERTILE szedése, a méhpempő ugyanis gátolja a spontán vetélést, a vitaminok pedig erősítik a magzat és az anya immunrendszerét is, a folsav pedig csökkenti a genetikai betegségek kialakulását.

A sok természetes teherbeesést segítő alapanyag kiválogatásában segített nekem Dr. Vozár György szülés/nőgyógyász, odafigyelve a mennyiségekre és arra, hogy minden alapanyag passzoljon a másikhoz.

Dr. Valasik Szonja szülés/nőgyógyász pedig októbertől teszteli a terméket a saját páciensei körében, akitől folyamatos visszaigazolást kapok arról, hogy a PCOS-ben szenvedő pácienseknél észlelhető pozitív változás a leghamarabb, és szintén megerősítette, hogy a Bee Fertile folyamatos 3-6 hónapos szedése után a más szervi elváltozásban szenvedő nőkön kívül nagyon nagy arányban teherbe estek a páciensei.

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a szívet.

  Send this to a friend