Rólunk

Küldetésünk, hogy a csodálatos méhpempő jótékony hatásaival tegyük nyugodtabbá, harmonikusabbá az Ön életét.

Jól tudjuk, hogy amikor a betegségek megelőzéséről, a gyógyulás felgyorsításáról, immunerősítésről, a memória javításáról, a hormonális működés kiegyensúlyozásáról vagy éppen a bőr- és hajápolásról van szó, Ön legszívesebben a természetes megoldásokat választja. Hogy ha csak lehet, a mesterséges kemikáliák helyett a természet értékeire, kincseire szavaz. Megértjük azt is, hogy fontos Önnek a megelőzés, hogy lehetőleg azelőtt szeretne tenni jó egészségéért, szelleme épségének, fiatalságának megőrzéséért, mielőtt egy-egy probléma állandósul.

Legyen szinte bármi a célja az immunerősítéstől kezdve a peteérés elősegítéséig, a sokoldalú Bee Well méhpempő porkapszulák hatékonyan támogatják szervezetét.

A friss méhpempő folyamatos hűtés nélkül 24-48 órán belül elveszti biológiai aktivitását. (Hűtés mellett akár 1 évig is tárolható.) Ezzel szemben egy különleges tartósítási eljárás, a liofilizálás, vagy más néven fagyasztva szárítás segítségével a por alakú méhpempő megtartja a friss méhpempő egyedülálló egészségvédő tulajdonságait.

A csak tőlünk beszerezhető 5-féle Bee Well porkapszula mindegyik liofilizált méhpempőt tartalmaz, de 4 termékhez még további természetes anyagokat is hozzáadtunk, melyek mindegyike pozitívan hat az immun- és idegrendszerre, a termékenységre, a bőr és haj szépségére.

Fontos számunkra, hogy Ön minél többet hiteles információhoz jusson a méhpempőről, úgy is fogalmazhatunk, hogy e szupertáplálék nagykövetének tartjuk magunkat. Weboldalunkon ide kattintva olvasmányos, közérthető formában megtalálja a legfontosabb tudnivalókat a méhpempő történetével, tartósításával, felhasználási területeivel, jótékony hatásaival kapcsolatban.

Telefonos ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető, ha szeretne személyre szabott szaktanácsot kérni, könnyedén megteheti, örömmel állunk a rendelkezésére.

Élvezze annak előnyeit is, hogy nálunk teljes nyugalomban vásárolhat, ha a csomagja elveszik, ha nem érkezik meg, kérdés, vita nélkül újat küldünk.

Ismerje meg a Bee Well kapszulákat és szerezze be az Önhöz legjobban illőt!

Bee Energy – Több energia, jobb memória, fokozódó szexuális aktivitás, 100% méhpempővel. Megismerem>>

Bee Immune – Erősebb védekezőrendszer, hatékony betegségmegelőzés, fokozódó méregtelenítés méhpempővel, acerolával (természetes C-vitaminnal) és más vitaminokkal. Megismerem>>

Bee Fertile – Méhpempővel és további természetes termékenységfokozó összetevőkkel segíti a peteérést, a teherbeesést. Természetes Myo-inozitol- és D-chiro-inozitol-tartalma révén hozzájárulhat a meddőség egyik fő okának tartott PCOS (polcisztás ovárium szindróma) tüneteinek csökkentéséhez is. Megismerem>>

Bee Beauty – Szebb bőr, erősebb haj méhpempővel, értékes vitaminokkal és 2-es típusú kollagénnel, bármely bőrtípusra. Megismerem>>

Bee Vital – Méhpempő, szupererős antioxidánsok és gyógygomba az immun- és idegrendszer harmonikus működéséért. Megismerem>>