• 100% természetes összetevők, 0% hormon

BEE WELL VÉLEMÉNYEK

A sikeres kúra itt kezdődik...

Elégedett ügyfeleink történetei

Teherbeesés

Akiknek már sikerült…


37 éves vagyok és még csak most terveztük az első babánkat, szerettem volna egy természetes összetevőkből álló hormonmentes vitaminkészítményt, ami segíti a teherbeesést. Beszedtem a 3 hónapos kúrát és arra rá néhány hétre már pozitív volt a terhesteszt. Az ügyfélszolgálattal is nagyon meg vagyok elégedve.

ÉRSEKÚJVÁRI IVANA


Fél évig szedtem különféle terhesvitaminokat, fél év után váltottam át erre a termékenységfokozóra. Korábban próbálkoztam friss méhpempő szedésével, de sajnos az íze hányingert okozott, abba kellett hagynom. A kapszula sokkal kényelmesebb a számomra. 2 hónap után estem teherbe, nagyon meg vagyok elégedve a termékkel.

LÉNA


A lányomnak vásároltam a kapszulát, mivel egy ideje sikertelenül próbálkoztak a gyermekáldással, pedig az orvosok szerint minden rendben van. 4 hónap után kiderült, hogy végre nagyi leszek. Köszönöm ?

B. LÍDIA


Természetes összetevői miatt választottam a terméket, mivel babát terveztünk a férjemmel. 4 hónapig szedtem, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Az első gyermekünk több, mint másfél év után fogant meg, nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam ezt a terméket.

SZ. MILADA


Jó napot, már két éve probálkoztunk babával, amikor megtaláltam ezt a szuper terméket, amit nagyon gyorsan másnapra ki is szállítottak. Az első hónap után napra pontosan jött meg a menstruációm, a második hónaptól már volt ovulációm és most 4 hónap szedése után végre terhes vagyok. Nagyon boldogok vagyunk, minden ismerősömnek ajánlom a terméküket.

MATLÓH SZILVIA


Másfél éve szerettünk volna babát, már egy sor vizsgálaton túl voltam, de nem találtak semmi rendelleneset. 4 hónapig szedtem a kapszulát, az első hónap után éreztem, hogy több az energiám, és most végre látszik a pöttyöcske az ultrahang felvételen ? Nagyon hálásak vagyunk.

TOPORCSÉR ANNA


6 éve kemoterápiára jártam, és azóta szinte egyáltalán nem menstruáltam, azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekem. 6 hónapig szedtem a kapszulát, 2 hónap után visszajött a vérzésem, most meg 6 hetes terhes vagyok, minden elkeseredett nőtársamnak ajánlom.

SZABÓ SZILVIA


Hallottam a méhpempő pozitív hatásáról, rendeltem is friss pempőt, de sajnos annyira rossz volt az íze, hogy nem bírtam szedni. Kipróbáltam a kapszulát, es nem bántam meg. 2 hónap után már a 14 napon kimutatta a teszt a peteérést es 2 hónapjára ra teherbeestem. Hála érte!

SZÍ MONCSI

PCOS

Ők már megcsinálták…


Több éve küzdök PCO szindrómával, eddig semmilyen gyógymód vagy terápia nem segített. A múlt hónapban, épp amikor az orvosomnál jártam, látszódott az ultrahangos vizsgálaton, hogy peteérésem van. Előtte 2 hónapig szedtem a kapszulájukat, alig várom, hogy végre a terhességi teszt is pozitív legyen!

T. SYLVIA


8 éve küzdök PCOS-sel és egy hónap Bee Fertile kapszula szedése után a cisztáim mérete is és mennyisége is a felére csökkent. 45 éves vagyok és már a tisztulásom is rendszertelen és gyenge volt a legutóbbi viszont erős, mint évekkel ezelőtt.

GRANCSA KATALIN


Több hónap sikertelen próbálkozás után megállapították, hogy PCO szindrómám van, ettől vált zsírossá a bőröm is. Természetes szert kerestem, így találtam meg a Bee Fertilet a neten. 4 hónap után a ciszták mar a negyedükre csökkentek, és a múlt hónapban már peteérésem is volt. Várom a csodát ?

KINCSES OLGA


6 éve kemoterápiára jártam, és azóta szinte egyáltalán nem menstruáltam, azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekem. 6 hónapig szedtem a kapszulát, 2 hónap után visszajött a vérzésem, most meg 6 hetes terhes vagyok, minden elkeseredett nőtársamnak ajánlom.

SZABÓ SZILVIA


PCOS-sel küzdöttem már három éve, rengeteg fajta gyógyszert kaptam már ra, de igazi megoldást ezt a kapszula jelentette, most szedem 5. hónapja és a ciszták a petefészkemről teljesen visszahúzódtak.

VÖRÖS RÉKA


Sziasztok, PCOS miatt azt mondta az orvosom, hogy kizárt, hogy természetesen teherbe tudok esni. 3 hónap után a PCOS jórészt visszahúzodott, kérdezte is az orvosom, hogy min változtattam. Az 5. doboz kiszedése után, amikor kihagyott a menzin, nagyon reménykedtem ? és pozitiv lett a teszt. Köszönöm.

KISS ERZSÉBET
VAJON TÉNYLEG ELVESZTI A HATÓANYAG TARTALMÁT A MÉHPEMPŐ VAGY 3X KONCENTRÁLTABB LESZ?

Mi a különbség a hagyományos és liofilizált méhpempő között?

A méhpempő mellett a legfontosabb hatóanyagokról készült egy összehasonlító táblázat, ami egy kivonata az eredeti labor eredménynek. Az Eurofins Bell / Novamann által készített jelentést a gombra kattintva tudod megnézni. A labor eredetileg azért készült, hogy ellenőrizze, a liofilizált méhpempő nem tartalmaz káros anyagokat, és mellékesen mutatta ki, hogy az értékes hatóanyagokból viszont pont 3x annyit tartalmaz.

Hagyományos Méhpempő

A liofilizálás előtti hagyományos méhpempő labor eredményei.

Kalcium 134 mg
Kálium 2610 mg
Magnézium 282 mg
B6-vitamin (/100g) 0.269 mg
C-vitamin (/100g) 0.5 mg
B1-vitamin (/100g) 0.105 mg
B12-vitamin (/100g) 0.009 mg
Folyamatos hűtést igényel
Kellemetlen íze van (a nők 50%-a, a férfiak 90%-a első alkalom után nem eszi többé)
Nem tartalmaz folsavat
Nem tartalmaz Myo-inositol és d-chiro-inositolt
Nem tartalmaz D3-vitamint, se K2-vitamint

Liofilizált Méhpempő

A Bee Fertile liofilizálás utáni labor eredményei.

Kalcium 380 mg
Kálium 8680 mg
Magnézium 963 mg
B6-vitamin (/100g) 0.315 mg
C-vitamin (/100g) 0.516 mg
B1-vitamin (/100g) 1.99 mg
B12-vitamin (/100g) 0.01 mg
Kapszula formában fogyasztható (nincs kellemetlen íze)
Nem igényel hűtést, mindig magadnál tarthatod
Folsav (B9-vitamin), ami a különösen fontos a várandós édesanyáknál
40,51g myo-inositolt és d-chiro-inositolt tartalmaz tökéletes arányban
Tartalmaz D3-vitamint (elengedhetetlen a peteéréshez) és K2-vitamint (D3-vitamin szervezetben való felszívódásához elengedhetetlen)

    Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a személyautót.

    Send this to a friend