Méhpempő sportolók számára

  Méhpempő sportolók számára

  Méhpempő sportolók számára 1024 683 Bee-Well méhpempő kapszula

  Ismerje meg, hogyan járul hozzá az egyre jobb sportteljesítményekhez a méhpempő!

  Tény, hogy a rendszeres sport elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú távon egészségesek, fittek maradjunk. A testmozgás jótékony hatásai közül is kiemelkedik az, hogy segít elérni és megtartani ideális testsúlyunkat, hogy kiegyensúlyozottabbá tesz, valamint megelőzheti sok más megbetegedés mellett a szív-és érrendszeri betegségek kialakulását is.

  Manapság egyre többen nem elégednek meg pusztán azzal, hogy csak hobbiszinten mozogjanak. Hanem kitörnek a komfortzónájukból és komolyan sportolnak. Edzőhöz járnak, hivatásos sportolóknak való edzésterveket követnek, versenyekre készülnek, legyen szó futásról vagy fitneszről.

  Lehet, hogy Ön is közéjük tartozik? Akkor bizonyára érdekli, hogyan segíthet a méhpempő a sportteljesítmény fokozásában, a jobb eredmények elérésében.

  A méhpempő az egyik legsokoldalúbb anyag, amelyet a természet valaha is „előállított”. 150-féle biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, melyek mindegyike támogatja a sportolók szervezetének speciális igényeit. A benne lévő fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek, zsírok, cukrok, enzimek és egyéb értékes anyagok elősegítik a sejtek megújulását, az erőnlét növelését, az egész szervezet erősítését.

  Az intenzív sportolást feltétlenül ajánlott kiegészíteni a megfelelő vitaminokat, nyomelemeket tartalmazó, kiegyensúlyozott táplálkozással. A gondosan összeállított étrend lehet a jó teljesítmény egyik legfőbb garanciája. Ám még a legkörültekintőbb táplálkozás, vagy a legnagyobb odafigyeléssel kiválasztott szintetikus vitaminkészítmény sem lehet olyan „természetesen” teljes, mint a méhpempő. A páratlanul gazdag összetételű méhpempő a lehető legtermészetesebb „étrendkiegészítő” lehet a sportolók számára.

  A méhpempőben rejlő energiáról és életerőről sokat elárul, hogy ezt a szuperanyagot a méhek a méhkirálynő táplálására készítik. (De a kis lárvák és ezt eszik kezdetben.) A hatás elképesztő, az anya nemcsak méretét, de teljesítményét tekintve is lényegesen túlszárnyalja a dolgozókat. 40-szer hosszabb ideig él, mint a többiek és a testsúlya többszörösének megfelelő petét is lerak. A méhpempő az emberi szervezetben is számos jótékony hatással bírhat, szinte minden szervünk működését támogathatja összetett hatásmechanizmusán keresztül.

  Az intenzív sportolás során óhatatlanul bekövetkeznek kisebb-nagyobb sérülések is. Ilyenkor a pihentetés és az előírt gyógykezelés, gyógytorna mellett a méhpempő is segíthet a gyorsabb regenerálódásban, a sebek könnyebb gyógyulásában. A sérüléseket, netalán műtéteket követő lábadozási időszak is jelentősen lerövidülhet. Könnyebben át lehet vészelni a kényszerpihenőt. Arra is érdemes figyelni, hogy a vírusok és baktériumok okozta felső légúti fertőzések a sportolókat sem kímélik. Kár lenne kihagyni az edzéseket vagy versenyeket azért, mert épp megfáztunk. A méhpempő élénkítheti a védekezésben fontos szerepet játszó fehérvérsejtek működését is, így a szervezet eredményesebben küzdhet meg ezekkel a betolakodókkal.

  Bár a sport alapjában véve hozzájárul ahhoz, hogy nyugodtabbak legyünk, de bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy azért nem is olyan egyszerű megszabadulni a stressztől. A méhpempő a B-vitaminok valamennyi fajtáját tartalmazza, köztük az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez szükséges pantoténsavat, a B5-vitamint is. Segíthet abban, hogy Ön jobban aludjon, könnyebben megküzdjön a mindennapi megpróbáltatásokból és a teljesítménykényszerből fakadó stresszel, ezáltal könnyebben elérje a kitűzött céljait.

  A méhpempőt hívná segítségül a jobb sportteljesítményekhez? Próbálja ki a Bee Energy-t!

  A Bee Energy porkapszula nagyszerű segítség sportolóknak is az erőnlét növeléséhez, a teljesítő- és állóképesség fokozásához, az energiaszint emeléséhez, a roboráláshoz. A Bee Energy a többi Bee Well porkapszulához hasonlóan szintén liofílizált méhpempőből készül fagyasztva szárítással, hő és vegyszerek nélkül. Így megőrzi a friss méhpempő teljes tápanyagtartalmát és egészségvédő tulajdonságait, miközben nem igényel folyamatos hűtést. Rendelje meg most!

  Érdekel a véleményed

   Send this to a friend